PXL PRESS

Et bærekraftig alternativ for nettsider

Hvorfor PXL PRESS?

Raske servere

Uansett om du ønsker en blogg eller nettbutikk med mange tusen produkter, vil serverne våre sørge for en lynrask innlasting av siden din. Dette er førsteprioritet ettersom det kan øke salgene dine.

Bærekraft

Varmen som genereres når du har en PC på fanget oppstår på samme måte i et serverrom. Derfor har vi valgt en leverandør som utnytter denne varmen til oppvarming av over 5000 leiligheter. Samtidig kjører serverne på 100% fornybar energi.

PXL Support

Inkludert i PXL Press får du ytterste kvalitet av support når du skulle trenge det. Du får ditt eget dashbord tilhørende din tjeneste med oversikt over prosjektet og hjelpeartikler. Trenger du hjelp - er du en knapp unna oss!

Hvordan fungerer tjenesten?

01.
Finne den beste løsningen for deg

Først og fremst finner vi sammen en løsning som passer best for deg og din bedrift. Enten det er en landingsside for bedriften, blogg eller en nettbutikk.

Du vil allerede her få et uforpliktende tilbud som du godkjenner før vi starter på punkt 2.

02.
Digital & Branding

Med PXL Press utvikler vi et helt unikt tema for nettsiden din slik at den skiller seg ut fra resten.

Her går vi gjennom skisser og ser på stiler som gjenspeiler bedriftens branding før vi setter i gang med utviklingen av nettsiden.

03.
Utvikling av nettsiden

Etter skisser og stil for nettsiden er klart, vil vi starte med designet av nettsiden. Under utvikling vil nettsiden ligge på vår server. Du vil få tilgang til denne siden slik at du kan følge med under utviklingen.

Under utviklingen vil vi ha jevnlig kontakt for statusoppdateringer og eventuelle spørsmål.

Du vil også få tilgang til ditt personlige dashbord for statusoppdateringer, filer, tilbud, fakturaer og “kom i gang” artikler for PXL Press.

04.
Gjennomgang & finpuss

Mot slutten går vi gjennom nettsiden og finpusser eventuelle ønsker.

Når du har godkjent designet starter vi overlevering og installerer løsningen på ditt domene.

05.
Overlevering & Installasjon

Det er klart for overlevering og installasjon. Vi har gjort alt klart for overlevering slik at det blir minst mulig nedetid på nettsiden.

Installasjonen vil skje på den tiden av døgnet det er minst besøkende på nettstedet.

Etter installasjonen er ferdig, er nettstedet klar til bruk. Vi vil de kommende dagene følge opp nettsiden for å se til at alt fungerer som det skal.

Slå an en prat med oss!

Chat med oss

send oss en e-post