Av Om oss
mai 05

PXL Media norgesmester i «beste kundeopplevelse på nett»

4.-8. mai arrangeres digitalt norgesmesterskap som følge av koronaviruset. Vi stakk av med seieren i beste kundeopplevelse på nett.

Gjennom en lang periode med lansering av vår nye nettside og god planlegging av pitcher for juryen, Visma eAccounting. Ungt Entreprenørskap Norge og juryen fra Visma eAccounting skriver følgende om oss på UE sine sider:

Visma var partner på denne prisutdelingen, og CEO Merete Hverven var imponert over nivået på de unge innovatørene. «Etter å ha sett på flere av årets NM-deltakere, har jeg stor tro på fremtiden til norsk næringsliv. Det er små og mellomstore bedrifter som er ryggraden i norsk næringsliv, og det er dagens innovasjoner som vi skal leve av i fremtiden. De erfaringene dere har fått gjennom det siste året vil være uvurderlig når dere senere skal ut i næringslivet.»

PXL Media Group UB er et mediebyrå som tilbyr innholdsproduksjon i sanntid til mellomstore bedrifter under for eksempel eventer, messer og konserter.

Ifølge juryen scorer vinneren høyt på alle kriterier vedrørende kommunikasjon, brukervennlighet og teknisk utførelse. Nettsiden er gjennomført profesjonell, og er absolutt på høyde med andre etablerte mediebyråer De har også benyttet kanaler som Facebook, Instagram og Blogg, som komplementerer og utfyller nettsiden.


Vi er stolte av seieren og takker våre mentorer og rådgiver i Ungt Entreprenørskap Akershus for et godt samarbeid!

Legg igjen en kommentar