Om

oss

PXL Media er et kreativt mediebyrå som tilbyr innholdsproduksjon, digital markedsføring og webutvikling. Utover dette spesialiserer vi oss innenfor markedsføring som skal gi en så sanntidsfølelse som mulig.

Verdier

Verden blir mer digitalisert for hver dag som går. Derfor jobber vi hver dag for å finne nye måter å markedsføre digitalt. En av disse tjenestene er der vi produserer innhold som skal gi en så sanntidsfølelse som mulig. En ny tjeneste som er perfekt for eventer, messer og konserter eller liknende der man ønsker å kommunisere med kundene.

Mål

Vi har satt et stort fokus på å skape en bærekraftig bedrift. Dette innebærer en grønnere hverdag for våre ansatte, men også flere av våre tjenester er bærekraftige. Nylig lanserte vi PXL Press som er et bærekraftig alternativ for nettsider. Her utvinnes varmen fra servere til å varme opp omtrent 5000 leiligheter. Dette er ett av flere tiltak vi har innført og jobber stadig med å bli grønnere.

Martin Jystad
M
Martin Jystad

Daglig leder

Sebastian Moe
S
Sebastian Moe

Nestleder & Dronepilot

William Wood
W
William Wood

Ansvarlig sosiale medier

Henrik Schulte
H
Henrik Schulte

Foto- & videograf

Daniel Kind
D
Daniel Kind

Foto- & videograf

Elias Lilleseth
E
Elias Lilleseth

Foto- & videograf

Show

reel

Se noe av arbeidet vi gjorde i 2019.

Aw

Ards

We do everything for our clients, people, and partners, not to win awards. But it’s nice to be seen for growing our exclusive companies, doing great work, and being one of the best places to build a career in consulting.

Newsletter